31.1.2015

street style (6): yksinkertainen tyttö / material girl

Olet siellä kuten olet aina ollut, matkan päässä niin lähellä.

Haluan tehdä sinulle kaiken kauniiksi.

Kaiken kauniiksi tekeminen tarkoittaa käytännössä hyvin vähän, mutta silti voin päivän jokaisen tunnin siihen käyttää.

En kuluta tunteja, ne kuluttavat minut.

Osaan tehdä ruokaa, leipoa, sisustaa, koristella ja värittää värityskirjaa. Haluan tehdä tämän kaiken hyvin ja kauniisti sinua varten.

Välittyykö minkäänlainen merkitys tekojen ja esineiden kautta? Jos ostan keltaisia tulppaaneita keittiön pöydälle, tiedätkö mitä niillä yritän sinulle sanoa? Kelpaavatko sinulle tulppaanit, jos en löydä sanoja?

En tiedä miten voisin selittää. Voin antaa ruokaa, pullaa, imuroidun ikea-kodin ja itsetehtyjä syntymäpäiväkortteja. Tämä kaikki on sinulle tyhjää ja vailla merkitystä. Et sano sitä suoraan, mutta olen kuullut kuinka puhut kaltaisistani.

Ehkä sijoitamme samat merkitykset eri objekteihin, emmekä osaa tulkita toistemme symbolikieltä. Vai olenko minä yksinkertaisesti turhamainen ja vailla syvyyttä?

Haluat matkustella maailman ympäri. En ymmärrä sinua. Miksi menisit niin kauas, kun olet niin kaukana jo siinä kun olet minua lähellä.

Pääsetkö lähemmäksi kiertämällä kaukaa? Minkälaista logiikkaa tämä on? Kaukana sellaisesta mihin olen tottunut, Newtonin lait ja tv:n amerikkalaiset tiedesarjat.

from felissimo & Myera