7.12.2014

huone

Haluan rakentaa sinulle huoneen, jonne voit mennä, kun et voi mennä muualle. Haluan rakentaa sinulle huoneen, jossa tiedät olevasi turvassa kaikelta, mikä voisi koskettaa sinua kipua tuottaen. Siellä kukaan ei voi arvostella, tuomita tai kyseenalaistaa sinun tapaasi olla.

Haluan rakentaa sinulle paikan, missä voit olla, mutta sinun ei tarvitse olla mitään. Voit olla, jos haluat. Voit olla siellä, jos et voi olla missään muualla. Voit mennä huoneeseen olemaan, jos et koe olevasi missään muualla. Siellä sinulla on itsessäsi kaikki mitä ikinä tarvitsetkaan. Et ole pelkästään puutteellinen ja vajaa. Tuossa huoneessa sinussa on kaikki voima, kaikki viisaus ja hyvyys, minkä tarvitset ollaksesi olemassa.

Rakennan huoneen, jossa on toivoa ja lohtua. Myönnän, että huone on tarpeellinen vain erityisissä tapauksissa, eikä se ole jatkuvasti käytössä. Usein se on tyhjillään, mutta pidän sen silti lämmitettynä. Minä tahansa hetkenä joku voi tarvita huonetta, ja silloin se on heti valmis ottamaan vastaan.

Et ole väline, työjuhta, orja, kanava, esine, astia, aurinko, tähti, kuu. Sinun ei tarvitse, eikä pidä, sinun ei ole pakko, ei ole kiire. Sinulla on aikaa, vapaus ja mahdollisuus olla, jos niin toivot. Sinun ei ole pakko olla se, mitä joskus ajattelit olevasi, mitä kuulet olevasi toisten suista, mitä ajatellaan sopivaksi, tärkeäksi ja tarpeelliseksi.

Muista huoneista ja niiden toiminnoista ja mukavuuksista en tiedä paljoakaan, mutta minulla on ollut aina tämä huone, jonne menen, jotta voisin olla siten miten olen. Ja jos voisin antaa jotain, haluaisin antaa sinulle mahdollisuuden tähän huoneeseen.